Det tyske Vandreinstitut

De forskellige typer certifikat

Det tyske vandreinstitut har udvikle fire forskellige certifikater, som kan vejlede en vandregæst. Tre af dem er udviklet til ruter: Premium vandreruter, Premium letvandreruter og Premium byvandreruter. Den fjerde certificering er Premium Vandreregion/ Premium Vandredestination.

Premium vandreruter

Premium vandreruter

Premium vandreruter kan være både rundruter og lineære ruter fra A til B. De er kendetegnet ved at være godt afmærket og have en stor oplevelsesværdi. Premium-seglet er garant for en vandring, der er godt tilrettelagt, smuk og varieret. Gode stier er grundlaget sammen med mange detaljer som udsigter, skove, vandområder, klippeformationer samt kulturelle og historiske perler.

For mere information: Premium vandreruter

Premium Vandreregion/ Premium Vandredestination

Siegel Premium Vandredestination

Premium Vandreregion og Premium Vandredestination tilbyder deres gæster en omfattende service relateret til vandring. Udover at have et udvalg af Premium vandreruter har de gastronomiske tilbud, der er særligt egnede for vandrere. De har et bredt informationsmateriale både på hjemmesider og i trykte medier, og de giver information om offentlig transport og andre attraktioner i området. Prikken over i’et er jævnlige tilbud om guidede ture.

For mere information: Premium Vandreregion/ Premium Vandredestination

Premium letvandreruter

Premium letvandreruter

Premium letvandreruter er korte rundruter med en særlig høj oplevelsesværdi. De har en længde på 3 – 7 km og er skræddersyede til vandrere, der sætter pris på landskaber og naturoplevelser.

For mere information: Premium letvandreruter

Premium byvandreruter

Premium byvandreruter

Premium City Hiking Trails er ruter i eller omkring byer, De skal have en passende blanding af interessante bymiljøer, turistattraktioner og naturoplevelser.

For mere information: Premium byvandreruter


Datum: 20.05.2024
Online: https://www.vandreinstitut.dk/vandreinstitut/premium-vandring/typer-af-certifikater/
© 2024 Tyske Vandreinstitut e.V. | Bergblick 3 | D-35043 Marburg – All rights reserved.