Premium vandreregioner og vandredestinationer

Premium vandreregioner og vandredestinationer

Logo Premium vandreregioner og vandredestinationer

De Premium vandreregioner og Premium vandredestinationer, som Det tyske Vandreinstitut har certificeret, er spydspidser inden for vandring og garanterer vandregæster en helstøbt oplevelse.

Det tyske Vandreinstitut har udviklet et certifikat for Premium vandreregioner og Premium vandredestinationer sammen med turistfolk fra sammenslutningen PremiumWanderWelten

Premium-Wanderregion
Premium-Wanderregion
Premium-Wanderregion
Premium-Wanderregion
Premium-Wanderregion

Premiumruterne i Tyskland og dets nabolande er vokset både i antal og i kvalitet og er blevet de vigtigste produkter for vandreturismen. Samtidig stiller vandreturister stigende krav til ruterne og til det samlede udbud med relation til vandring.

Nogle regioner og lokalområder har reageret på udfordringerne ved at tilrettelægge flere certificerede ruter, men det er nødvendigt med kvalitets-tilbud til vandregæsterne inden for overnatning, gastronomi, lokale produkter og transport. De har næsten lige så stor betydning som selve vandreruten.

Definition af en Premium vandredestination

Konceptet bygger på fire hjørnesten:

Når Det tyske Vandreinstitut har certificeret en Premium vandreregion eller Premium vandredestination, gælder certificeringen i tre år. Navnene er beskyttet i hele Europa.

Mere information


Datum: 16.06.2024
Online: https://www.vandreinstitut.dk/premium-vandreregioner/certifikat/
© 2024 Tyske Vandreinstitut e.V. | Bergblick 3 | D-35043 Marburg – All rights reserved.