Det tyske Vandreinstitut

Det tyske Vandreinstitut e.V.

Logo Deutsches Wanderinstitut

Det tyske Vandreinstitut er en sammenslutning af vandreeksperter, der arbejder med at udvikle kvalitetsstandarder for alt, der har med vandring at g√łre. Grundlaget for arbejdet er videnskabelig forskning. Vores m√•l er at fremme vandring som naturoplevelse og turismeaktivitet under hensyntagen til naturen og at forsyne turismesektoren med redskaber til markedsf√łring.

Det tyske Vandreinstitut arbejder for, at der igen opst√•r vandreparadiser i Tyskland og andre europ√¶iske lande. Vi har i mere end to √•rtier besk√¶ftiget os med vandring ud fra en videnskabelig tilgang, har udviklet nye id√©er om temaet vandring, bed√łmt vandreruter samt formidlet teori og praktisk viden til fagpersoner.

Vi er et netværk af uafhængige eksperter, der arbejder tæt sammen.

Vi har sat os for på bedst mulig vis at udforske vandring som en særlig intensiv måde at opleve naturen på og på at fremme udviklingen af vandreturisme.

Forskning

For mere information: Forskning

Udvikling

Foredrag og undervisning

Formidling af fagkundskab og kompetencer om alle væsentlige aspekter inden for vandring og vandreturisme gennem:

For mere information: Foredrag og undervisning

Vandring og naturbeskyttelse

Det tyske Vandreinstitut betragter udviklingen af Premium vandreruter som et middel til at bringe mennesker nærmere naturen og på den måde give dem viden om naturen.

For mere information: Vandring og naturbeskyttelse (kun på tysk)


Datum: 13.07.2024
Online: https://www.vandreinstitut.dk/vandreinstitut/
© 2024 Tyske Vandreinstitut e.V. | Bergblick 3 | D-35043 Marburg – All rights reserved.