Det tyske Vandreinstitut

Temaer, foredrag og foredragsholdere

Det tyske Vandreinstitut tilbyder foredrag og foredragsholdere om mange vandre-relaterede temaer til møder, konferencer og workshops.

Vi arrangerer selv arrangementer forskellige steder, men det er også muligt at holde et arrangement i et bestemt område efter ønske fra en kunde.

Eksempler på temaer:

Seminarer

Vores seminarer er baseret på foredrag, som er baseret på fakta og omhandler aktuelle temaer. Typisk er et seminar delt op i blokke på hver to timer, hvor der er god tid til spørgsmål og diskussion. Deltagerne får udleveret detaljeret, skriftlig dokumentation.

Videreuddannelse

Træningskurser adskiller sig primært fra seminarer ved, at der er indbygget praktiske gruppeøvelser. Kurserne er normalt af fire timers varighed. Udover dokumentationsmateriale får deltagerne opgaveark og illustrationer. Deltagerantallet er maksimalt 16 personer.

Workshops

En workshop varer typisk en dag og byder på endnu flere praktiske øvelser end en videreuddannelse. Normalt bruges halvdelen af tiden på praktisk arbejde. Deltagerantallet er maksimalt 16 personer, og stedet for workshoppen bestemmes af kunden.


Datum: 13.07.2024
Online: https://www.vandreinstitut.dk/vandreinstitut/foredrag-undervisning/temaer-foredrag-foredragsholdere/
© 2024 Tyske Vandreinstitut e.V. | Bergblick 3 | D-35043 Marburg – All rights reserved.